ELETECHNIK s.r.o.

O spoločnosti

Spoločnosť sa zaoberá distribúciou najznámejších značiek v oblasti automatizácie, merania, regulácie a prístrojového vybavenia.
Sme členom francúzskej skupiny ETN, ktorá má viac než 900 zamestnancov a pobočky po celej Európe. Slovenská pobočka je dynamicky rozvíjajúca sa firma s perspektívou dlhodobého rastu.
Zmyslom našej práce je pomáhať zákazníkom orientovať sa v moderných technológiách. Zaistiť im všetko potrebné pre realizáciu ich projektov od špecifikácie a dodávky, až po technickú podporu.
Naši partneri: SIEMENS, ABB, Pepperl & Fuchs, COGNEX, EATON, HARTING, DATALOGIC, BELDEN...
Viac o nás a našich partneroch nájdete v prehľadovom katalógu

Náš Slovenský tím spojil sily s Českou pobočkou a spoločne sme vystavovali na
medzinárodnom veľtrhu Amper v Brne.

Na jednotlivých prezentačných totemoch sme vytvorili funkčné mini aplikácie za použitia
najmodernejších komponentov z nášho portfolia priemyselnej automatizácie.

 

Na prvom toteme je ukážka portfólia spoločnosti Belden, ktorá je špičkou v oblasti zberu a distribúcie signálov ako aj sieťoých riešení v priemyselnej automatizácii. V tomto prípade zastupená spoločnosťami Hirschmann a Lumberg Automation

V druhej časti je demonštrácia funkcií bezpečnostného skenera a bariéry od spoločnosti Datalogic v súčinnosti s riadením od Siemens a signalizácie od spoločnosti Auer Signal.

 

Na ďalšom toteme je predstavené elektronické istenie od spoločnosti Block, zbernicový systém CrossBoard od Wohner a ovládacie a signalizačné prvky od Eaton.

V poslednej časti sme sa snažili návštevníkom priblížiť časť portfólia senzorov od našich partnerov Pepperl Fuchs a Datalogic, kde sme použili vidličkové senzory, optické senzory v kombinácii s komunikáciou IO-Link.

Otvorené ponuky