Hella Slovakia Signal-Lighting s. r. o. Light up the World!

O spoločnosti

Spoločnosti HELLA na Slovensku patria do rodiny podnikov nemeckého koncernu HELLA, ktorý je popredným svetovým dodávateľom v oblasti automobilového priemyslu. Spoločnosť HELLA už 120 rokov stojí na čele pokrokových riešení v oblasti automobilového príslušenstva.

Hella Slovakia Front-Lighting s. r. o. so sídlom v Kočovciach pri Novom Meste nad Váhom svoju výrobu spustila rovnako v roku 2003. Spoločnosť sa zaoberá výrobou svetlometov pre osobné a nákladné automobily prevažne pre európsky trh. Všetci známi automobiloví výrobcovia patria k zákazníckemu portfóliu spoločnosti. Najväčším a najvýznamnejším zákazníkom je Daimler.

Hella Slovakia Signal-Lighting s. r. o. sídli v Bánovciach nad Bebravou a v Trenčíne, kde v roku 2003 vyrobila prvý zadný reflektor. Spolu s výrobným závodom v Nemecku a Mexiku patríme ku kľúčovým závodom koncernovej divízie svetiel v oblasti signálnych svietidiel. V obchodnom roku 2018/2019 výrobný program spoločnosti tvorili:

  • viacfunkčné svietidlá - zadné reflektory osobných vozidiel
  • jednofunkčné svietidlá - prídavné brzdové svetlá, osvetlenia ŠPZ, hmlovky, bočné smerovky, brzdové svetlá, interiérové svetlá na osobné a úžitkové vozidlá

Keďže Slovensko patrí k jednej z najdôležitejších výrobných lokalít v globálnej sieti HELLA, centrála v Lippstadte prijala v r. 2020 strategické rozhodnutie o otvorení R&D centra pre zadné multifunkčné svetlá v Bánovciach nad Bebravou. Táto skutočnosť so sebou prináša mnoho pracovných príležitostí v oblasti designu, elektroniky, optiky, mechaniky, ale tiež plánovania kvality či projektového nákupu. 

Ponúkame možnosť podieľať sa na vývoji osvetľovacej techniky svetovej značky, byť pri "zrode svetla" ... a ešte oveľa viac:

  • atraktívnu, rozmanitú prácu v medzinárodnom prostredí
  • kontakt s poprednými svetovými automobilkami a najmodernejšími technológiami
  • participáciu na inováciách
  • pružnú pracovnú dobu (7,5 h/deň) s pevným jadrom od 9 - 14
  • príspevok na stravovanie a dopravu
  • stabilitu nadnárodnej spoločnosti
  • 13., 14. plat podľa hospodárskych výsledkov spoločnosti

Radi sa s vami spojíme v časoch:

09:00 - 12:00    Andrea Sándorová, HELLA Kočovce, Katarína Vojtková, HELLA Bánovce nad Bebravou

13:00 - 16:00    Katarína Vojtková, HELLA Bánovce nad Bebravou

Kľudne sa s nami skontaktujte aj v časoch mimo uvedenej doby, stačí napísať e-mail a my vám zavoláme hneď, ako to bude možné.

Tešíme sa na vás!

 

 

Otvorené ponuky