onsemi Intelligent Technology. Better Future.

  • VIDEOHOVOR
  • Začnite s nami videohovor!
    Alebo chatujte s nami nižšie

O spoločnosti

Ak ťa zaujíma čo je nové v IoT, ako funguje nabíjanie elektromobilu či LIDAR,  si tu správne. Dokonca aj natáčanie Avengers – Endgame bola natáčaná na kameru s našimi čipmi. Vyvíjame a vyrábame špičkové polovodičové súčiastky, navrhujme riešenia pre automobilový priemysel, medicínu, počítačovú a priemyselnú techniku, LED osvetlenia, spotrebnú elektroniku, letectvo či komunikačné technológie.
Ponúkame aj inovatívne riešenia pre energeticky úspornú elektroniku, v ktorej vidíme budúcnosť, lebo napomáha globálnemu znižovaniu spotreby energií. Naše súčiastky nájdete v produktoch najznámejších svetových značiek.

V Bratislave máme jedinečné vývojové centrum, kde väčšina našich kolegov, začínala tak ako ty, na FEI STU a dnes úspešne navrhujú polovodičové súčiastky pre renomované automobilky.    

Softvéroví inžinieri z nášho bratislavského softvérového tímu, absolvovali fakulty s rôznym zameraním a dnes tvoria nový softvér a cloudové riešenia. Používajú pri tom moderné technológie: pre desktopové aplikácie C++17, Qt/QML; pre webové aplikácie Java, Javascript, React; okrem toho node.js, Docker, AWS a ďalšie……,  testujú, skúšaju, tvoria….

V modernom centre zákazníckych služieb v Piešťanoch zabezpečujeme technickú, marketingovú a obchodnú podporu. Máme tu kolegov z rôznych škôl a odvetví ako napríkad Lukáš absolvent FRI UNIZA 2017, ktorý začal ako programátor, dnes vyvíja softvérové riešenia pre našich globálnych zákazníkov a zároveň úspešne vedie svoj vlastný tím.

Centrum technickej podpory v Žiline pôsobí priamo na Žilinskej univerzite. Absolventi FEI UNIZA sa ako aplikační inžinieri venujú vývoju produktov zameraných na zdravší a bezpečnejší svet. 

Na chate nájdeš kolegov, ktorí pracujú na projektoch, technológiách a sú z rôznych tímov. Radi ti odpovedia na akúkoľvek otázku, stačí nám napísať.

Tešíme sa na teba :)

Otvorené ponuky